Hotelul Platanista în stil mediteranean este situat într-o locaţie liniştită, la doar 150 de metri de plajă şi la 1 km de portul de agrement din Kos. Acesta oferă 2 piscine mari în aer liber, facilităţi de spa şi parcare privată gratuită.

Localizare

Hotelul Platanista în stil mediteranean este situat într-o locaţie liniştită, la doar 150 de metri de plajă şi la 1 km de portul de agrement din Kos. Aeroportul Internaţional Kos se află la 28 km.


Facilitati Hotel

Hotelul are 2 piscine mari în aer liber, facilităţi de spa şi parcare privată gratuită. Copiii se pot bucura de piscina de mică adâncime, de locul de joacă şi de activităţile organizate. Oaspeţii mai activi pot juca un meci de tenis sau mini-golf. După o zi de activităţi şi excursii, centrul spa Platanista oferă tratamente de masaj. Oaspeţii se pot bucura de un mic dejun bogat înainte de a se relaxa în jurul piscinelor mari în aer liber, dintre care una are jeturi cu hidromasaj. Cina include preparate din bucătăria grecească şi internaţională.

vezi mai multe

- Transport cu avionul cursa charter Bucuresti – Kos – Bucuresti;

- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de cabina;

- 7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel;

- Transfer de grup aeroport – hotel – aeroport;

- Taxele de aeroport (pot suferi modificari);

- Asistenta turistica locala.

vezi mai multe

- Excursii optionale si intrarile la obiective;

- Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);

- Taxa de statiune(se achita la receptie) - in functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5 EUR si 4 EUR/camera/noapte

- Asigurarea medicala si storno.

- Alte servicii decat cele mentionate in program.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre PLATANISTA HOTEL, Kos, Grecia