SEADEN PLANET

Side, Turcia
Kızılot Turizm Bölgesi, 07600 Manavgat/Antalya, Turcia
SEADEN PLANET Charter Avion Timisoara 22 Vineri


Descriere

Seaden Planet Resort & SPA a fost deschis in mai 2013 ca al patrulea hotel al grupului Seaden Hotels si dispune de 614 camere repartizate pe 10 etaje. Acest hotel all inclusive de cinci stele ofera oaspetilor sai ocazia de a se relaxa si trai o vacant de neuitat datorita amplasarii directe pe plaja.


Localizare

Hotelul este situat in centrul turistic al orasului Kizilot si la aproximativ 17 km de centrul istoric al orasului Side. Orasul Manavgat este la aproximativ 12 km. Aeroportul Antalya este situat la 80 km de complex, iar centrul orasului Antalya se afla la 90 km.


Facilitati hotel

Hotelul este situat pe plaja privata cu nisip si pietricele, premiata Blue Flag.

Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 5 restaurante a la carte (asiatic, turcesc, italian, mexican, pescaresc), patiserie, 7 baruri, discoteca, 3 piscine exterioare, piscina 6 cu tobogane pentru adulti, piscina cu 5 tobogane pentru copii, piscina interioara pentru adulti si copii,

Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), programe de animatie, mini disco, loc de joaca, bufet pentru copii in restaurant.

Centrul spa include baie turceasca, baie de aburi, un hammam VIP, 2 saune si 12 sali de masaj. Sunt oferite tratamente corporale si de ingrijire a pielii. Complexul pune, de asemenea, la dispozitie un centru de fitness bine echipat si un teren de tenis.


Website

https://seadenhotels.com/SEA-PLANET/foto.aspxTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata(exceptie hotel TUI): -Avans de 30% la rezervare - 70% pana la 21 de zile inainte de check-in Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter;

Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

7 nopți cazare;

Masa în funcție de hotelul ales.

vezi mai multe

Excursii optionale;

Alte taxe si chetuieli;

OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Targu Mures catre SEADEN PLANET, Antalya, Turcia