Valfréjus - Calitate de vârf la preţuri imbatabile!

Valfréjus este situată la 1500 m în Alpii Savoiei, lângă graniţa cu Italia. Departe de turismul de masă, orășelul prietenos cu farmecul său aparte, se prezintă ca o destinație de vacanță rezonabil și compact. Centrul este aranjat sub forma unei potcoave în jurul finalului coborârii, în aşa fel încât oaspeții să poată schia practic până la terasele însorite ale barurilor şi cafenelelor confortabile. În plus, în jur de 10 restaurante aşteaptă să îi răsfețe pe vizitatori cu specialităţi franceze, italieneşti şi tipice Savoiei. Direct în Valfréjus există un teren, care în funcţie de sezon, poate fi folosit ca patinoar şi teren de hochei pe gheaţă sau teren de fotbal sau baschet. O distracție specială pentru toți turiștii este pârtia amuzantă de săniuș, pe care o coborâre de aproape 2 km printr-o pădure frumoasă este posibilă și sub instalație de nocturnă. Și dacă doriți și mai multe senzații tari, puteți încerca să zburați cu parapanta.

În prietenosul Valfréjus există diverse baruri care vă invită să vă bucurați de après-ski! În barul "Rock n' Beer - Darjeeling Club" puteți încheia ziua într-o atmosferă relaxată, cu muzică rock live. Diverse restaurante cu gastronomie franceză şi alte bucătării tradiţionale stau la dispoziţia celor care îşi doresc o seară mai liniştită. Centrul Valfréjus, cu pasajul său comercial, nu lasă loc de plictiseală. La fel și diverse evenimente de agrement și sportive. Dacă doriți să petreceți o zi fără schiuri, vă puteți bucura de o drumeție cu rachete de zăpadă sau de patinaj, de exemplu. Seara ar trebui testat și „Bob Park”, palpitanta pârtie de săniuș cu o lungime de aproximativ 2 km care este, desigur, luminată!

În La Norma & Valfréjus oaspeţii au parte de distracţie pe zăpadă în stadiu pur. Domeniile schiabile farmecă cu pârtii incredibile şi vederi panoramice în Alpii Savoiei. La o altitudine între 1350 și 2750 m altitudine fanii schiatului și iubitorii de snowboard pot folosi 22 de instalații pe cablu pentru a se bucura de 135 km de distracție pură pe pârtii. Valfréjus însuși este cunoscut pentru nenumăratele zone cu zăpadă adâncă, care îi încântă pe schiori și snowboarderi deopotrivă. Aici puteți învăța și îmbunătăți câteva trucuri în "Boarder Cross Park". Pista idilică din pădure, care trece prin natura frumoasă și se termină în mijlocul centrului satului, este, de asemenea, foarte populară printre turiști. În plus, numeroasele instalații moderne de producere a zăpezii asigură o fiabilitate suplimentară a zăpezii în sezonul de iarnă. Cu skipass-ul „ESKI-MO”, pasionații de sporturi de iarnă au acces și la 347 km de pârtii variate într-un total de cinci domenii schiabile extrem de interesante. Toți oaspeții care au rezervat un skipass pentru cel puțin 6 zile pot folosi zilnic pe lângă pârtiile din Valfréjus și domeniul schiabil La Norma și pentru o zi de fiecare, și zonele de zăpadă Aussois, Val Cenis Vanoise, Bessans și Bonneval sur Arc. Aceste domenii schiabile sunt predominant caracterizate de pante ușoare spre moderate. Cu toate acestea, există și câteva piste negre. Un serviciu gratuit de skibus asigură o conexiune confortabilă între domeniile schiabile individuale.

Dacă doriți să faceți ture mai mari pe pârtiile de schi fond, aveți posibilitatea de a face acest lucru în jurul Val Cenis. Skipass-ul de 6 zile vă oferă acces la 3 zone mari de schi fond și la un total de aproximativ 200 de kilometri de pârtii. Zona Val Cenis Sardières strălucește cu 39 km de pârtii amenajate pentru toate nivelurile. Domeniul schiabil de schi fond Val Cenis Bramans oferă o panoramă uluitoare asupra ghețarilor pe 29 km, iar în Bessans aveți la dispoziție aproape 133 km de pârtii în mijlocul pădurilor de larice.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Residence Le Thabor B, Valfréjus, Franta

Verifica tarife si disponibilitate