Consultanta Gratuita:   Telefon: 0752 534 885 e-Mail: office

City break la VENETIA

Tarife pachete City Break, de persoana in camera dubla:

     
Pachet de 3*   275 €   Hotel Garibaldi 3* http://www.hotelgaribaldi.it/

 

Pachet de 4*

 

  320 €

 

  Hotel Ambasciatori 4* http://www.ambasciatori.it/

     

 

Tarifele includ:
»  Transport avion Timisoara - Venetia - Timisoara
»  Taxele de aeroport
»  4 nopti cazare la hotelul ales
»  Mic dejun

 

Conditii City Break:

»  datele de plecare sunt flexibile, la alegere

»  tariful este valabil in functie de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare

»  la cerere se pot calcula si tarife pentru copii, precum si tarif de camera Single pentru o singura persoana

 

Venetia este renumita pentru canalele sale, pe care poti face o plimbare romantica, intr-o gondola cocheta. De asemenea, orasul italian este faimos pentru Piata San Marco, Palatul Dogilor si pentru Carnavalul organizat in fiecare an aici.

Venetia ascunde insa mult mai multe obiective turistice atragatoare, pe care le poti descoperi daca ai ales sa iti planifici o vacanta in aceasta minunata regiune din Italia.

Venetia este renumita pentru canalele sale, pe care poti face o plimbare romantica, intr-o gondola cocheta. De asemenea, orasul italian este faimos pentru Piata San Marco, Palatul Dogilor si pentru Carnavalul organizat in fiecare an aici.

Venetia ascunde insa mult mai multe obiective turistice atragatoare, pe care le poti descoperi daca ai ales sa iti planifici o vacanta in aceasta minunata regiune din Italia.

Arsenale

Timp de secole, zidurile crenelate ale Arsenale au ascuns vederii activitatea febrila, infernala a corabierilor din oras, ocupati cu productia abundenta de galere, vase comerciale si alte nave intr-un ritm neegalat nicaieri in Europa. Sute de arsenaloti (muncitori la Arsenal), fiecare..

Basilica dei Frari

Aceasta minunata biserica gotica franciscana a fost construita in secolul XIV si este cunoscuta intai drept locul de inmormantare al lui Tizian si al lui Antonio Canova. Mormantul lui Tizian de pe coridorul sudic vegheaza asupra marilor piramide de marmura create pentru Canova. Interiorul..

Basilica di San Marco

Basilica San Marco este in primul rand un loc remarcabil de venerare si o declaratie in sine a puterii imperiului comercial. Constructia la prima capela in onoarea recent-sositului trup neinsufletit al Sf. Marcu a inceput in 828, dar rezultatul final a disparut intr-un incendiu in 932. Urmatoarea..

Biserica San Giovanni In Bragora

Antonio Vivaldi a fost botezat in aceasta biserica. Printre operele de arta din interior se afla un triptic restaurat de Bartolomeo Vivarini, „Madonna in Trono tra I Santi Andrea e Giovanni Battista” (Fecioara pe tron cu Sf. Andrei si Ioan Botezatorul). In piata linistita, aflata chiar..

Biserica San Sebastian

Ultimul loc de odihna pentru Veronese, aceasta refacere renascentista a unei biserici mai vechi este deseori atribuita lui Antonio Scarpagnino (1505 – 1549). In interior, Veronese si-a manifestat geniul artistic, decorand cu fresce si panze care acopera o buna parte din tavan si pereti. Orga..

Biserica San Zaccaria

Daca Basilica di San Marco a fost capela privata a dogelui, aceasta a fost biserica sa parohiala (opt dogi sunt ingropati aici). Fatada renascentista este opera lui Antonio Gambello si Codussi. Gambello a inceput intr-o nota gotica, dar fusese deja influentat de gandirea renascentista. Partea..

Biserica Santa Maria e San Donato

Este un exemplu fascinant de arhitectura veneto-bizantina. Fondata in secolul VII si reconstruita 500 de ani mai tarziu, biserica a fost dedicata initial Fecioarei Maria. A fost rededicata lui San Donato dupa ce moastele sale au fost aduse aici din insula greaca Cephalonia, odata cu cele ale unui..

Ca' Foscari

Universitatea Ca' Foscari Venetia ofera posibilitatea de a vizita Palatul Foscari, o bijuterie a stilului gotic venetian, situat intr-o pozitie care permite admirarea unui splendid peisaj pe Canal Grande, de la Podul Rialto pana la Academia de Arta. Inauntrul palatului, ghidul nostru va va..

Catedrala San Pietro Di Castello

Desi este mai putin cunoscuta decat Basilica di San Marco, aceasta biserica, situata pe indepartata insula San Pietro, a fost catedrala Venetiei din 1451 pana in 1807. Intr-adevar, insula a fost printre primele care au fost locuite. In 775, biserica originala a fost resedinta unei dioceze...

Catedrala Santa Maria Assunta

Vechea catedrala veneto-bizantina a insulei, prima din Venetia, a fost fondata in secolul VII. Ceea ce se vede astazi exista inca de la prima expansiune a bisericii in 824 si de la reconstructia din 1008, facand-o aproape cel mai vechi monument care a ramas relativ intact. Cele trei sanctuare (cel..

Colectia Peggy Guggenheim

Colectia Guggenheim este gazduita in fostul Palazzo al mostenitorilor americani bogati si a devenit una dintre cele mai ilustre colectii de arta moderna din Italia. Se intinde pe durata miscarilor artistice cubism, abstractionism european si suprarealism, cu opere notabile de Brancusi, Marino..

Giardini Pubblici & Biennale

Realizarea Giardini Pubblici, cea mai mare gradina publica din oras, a fost ordonata de Napoleon in 1807. A fost oficial deschisa in 1811, cu doar trei ani inaintea demiterii sale. Pentru a o realiza, a trebuit sa demoleze un intreg district rezidential (inclusiv patru biserici). In gradina veti..

Libreria Nazionale Marciana

Peste drum de Palazzo Ducale, in Piazzetta San Marco, se gaseste gratioasa forma a ceea ce Palladio descria ca fiind cel mai somptuos palat construit vreodata. Proiectat de Jacopo Sansovino in secolul al XVI-lea, cladirea ocupa intreaga parte vestica a piatetei si gazduieste Libreria Nazionale..

Marele Canal (Canalazzo)

Principala cale maritima din Venetia imparte orasul in doua, impartit mai departe in sestieri (diviziuni ale orasului) la est si la vest de el. Este centrul in jurul caruia se concentreaza mare parte din activitatea din Venetia si este marginit de fatadele elegante ale palatelor, care stau..

Museo della Follia

Din secolul VII pana in secolul XVII, calugarii benedictini au avut o manastire pe San Servolo, din care au ramas anumite parti in fostul spital. Acesta a fost partial deschis ca Museo della Follia. Doua camere care intriga vizitatorii sunt pline cu accesorii si explicatii ale zilelor cand nu era..

Muzeul istoric naval

Raspandit peste patru etaje intr-un fost siloz de grau, acest muzeu urmareste istoria maritima a orasului si a Italiei. Abunda modele pentru orice, de la bucintoro (vasul ceremonial al dogelui) pana la vase de razboi din cel de-Al Doilea Razboi Mondial. La etajul al treilea se afla o camera ce..

Palazzo Dario

Puteti sa va faceti o impresie despre aceasta cladire (cunoscuta drept Ca’ Dario) din spate, dar pentru a o aprecia cu adevarat trebuie sa vedeti fatada – o imagine unica renascentista, realizata din marmura, care a fost data jos si apoi reatasata in secolul XIX – dinspre Marele..

Palazzo Ducale

Bine ati venit la centrul de comanda al Republicii Venetiene. Palatul Dogelui, un rar exemplu de arhitectura civila gotica venetiana, a fost resedinta dogelui (ducelui) si caminul tuturor departamentelor Guvernului, inclusiv inchisorile, pentru o mare parte din cei aproximativ o suta de ani ai..

Piata San Marco

Piata San Marco (Piazza San Marco) a fost intotdeauna nucleul Venetiei. Prima citadela si prima biserica au fost ridicate pe fundatiile sale de piatra, respectiv Palazzo Ducale si Basilica di San Marco. Basilica di San Marco este o juxtapunere unica a stilurilor arhitecturale bizantin, european..

Podul Rialto

Rialto a fost pentru mult timp centrul comercial al Venetiei si este cunoscut drept locul unde a fost construit primul pod peste Marele Canal. Podul original de lemn s-a prabusit sub greutatea multimii adunate aici pentru a admira o procesiune de nunta. A fost inlocuit cu podul mai rezistent, de..

Scuola di San Rocco

O Scuola in Venetia reprezenta un amestec de fraternitati laice si religioase, in care membrii plateau anual taxe pentru a sustine ceilalti membri si pentru a decora cladirile scolii. Scuola di San Roccoeste recunoscuta pentru panzele lui Jacopo Tintoretto care decoreaza interiorul. Tintoretto..

Turnul cu ceas (Torre dell’Orologio)

Cand intri in Piazza San Marco, turnul cu ceas este unul dintre primele lucruri pe care le vezi, veghind asupra Procuratie Vecchie (vechea cladire administrativa a republicii). Construit in 1496, mecanismul ceasului din acea perioada inca arata ora exacta. Cele doua figuri de bronz, cunoscute..

Turnul cu clopot (Campanile di San Marco)

Construit prima data in secolul IX, acest turn cu clopot de 97 metri inaltime este cea mai inalta structura din Venetia si ofera vizitatorilor privelisti care iti taie rasuflarea asupra cupolei Bazilicii San Marco, lagunei, insulelor vecine si acoperisurilor rosii sau domurilor bisericilor.

tarif de la: 275 euro

Lasa datele tale de contact si iti vom trimite o oferta de pret.
Nume:
E-mail:
Telefon:
Oras:
Cod: » cod nou
Mesaj: